Zasebnost

Spletno mesto Ljubljana v poeziji spoštuje zasebnost uporabnikov.

Zbiranje osebnih podatkov

Ljubljana v poeziji zbira naslednje uporabnikove informacije:

Podatke, ki jih vnese uporabnik sam in za katerih točnost sam odgovarja:

Ostale podatke:

Vsi omenjeni podatki, razen piškota, se na strežniku Ljubljana v poeziji shranjujejo trajno. Piškot se shranjuje samo za čas trajanja seje in poteče po daljši neaktivnosti. Ne shranjuje se v bazo podatkov, pač pa le v pomnilnik strežnika.

Posredovanje osebnih podatkov

Ljubljana v poeziji neprijavljenim in prijavljenim obiskovalcem spletne strani posreduje naslednje podatke:

Podatek o piškotu Ljubljana v poeziji za čas trajanja seje samodejno posreduje spletnemu brskalniku iz katerega je uporabnik prijavljen v sistem.

Podatki, ki ne bodo posredovani tretjim osebam oz. jih bodo obdelovale samo osebe pod neposrednim nadzorom ekipe Ljubljana v poeziji:

Ljubljana v poeziji si pridržuje pravico, da omenjene podatke prikaže v anonimizirani sumarni obliki z namenom statističnih prikazov.

Ukrepi za zavarovanje

Ljubljana v poeziji bo zagotovil vse razumne ukrepe, da podatki, ki niso namenjeni javnemu prikazu (registriranim in neregistriranim obiskovalcem), ne bodo dostopni tretjim osebam in javnosti.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih Ljubljana v poeziji zbira in obdeluje, bodo razkriti samo, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za: postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi, zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Ljubljana v poeziji.

Privolitev uporabnika

S klikom na gumb Strinjam se uporabnik potrjuje, da je prebral vsebino teh pravil in da se strinja z obdelavo osebnih podatkov pod prej navedenimi pogoji. Sprejemanje teh pogojev se šteje za osebno privolitev posameznika po 1. odstavku 8. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Zasebnost in uporaba zemljevidov

Nekatere strani spletnega mesta Ljubljana v poeziji uporabljajo zemljevide podjetja Google. Pogoji uporabe zemljevidov so dostopni na vsakem zemljevidu, spodaj desno.