Imprésum - o Ljubljani v poeziji

Spletna aplikacija Ljubljana v poeziji ponuja tako iskanje kot dodajanje pesmi na zemljevid Ljubljane. Zemljevid vsebuje točke s pesmimi, ki se nanašajo na določeno točko mesta ali na njegov del. Aplikacija je dostopna od 10. maja 2018. Uporaba in sodelovanje sta brezplačna, brez oglasov in prodaje osebnih podatkov. Za sodelovanje z lastno pesmijo je potrebna prijava.

Prodkucija

Zasnova in izvedba spletne aplikacije Ljubljana v poeziji: Jaka Železnikar

Produkcija: Kulturno umetniško društvo Poiesis

Finančna podpora spletne aplikacije: Mestna občina Ljubljana
MOL - Mestna občina Ljubljana

Sodelujoči avtorji in avtorice

Vsi avtorji in avtorice, ki so prispevali vsaj eno pesem, so navedeni na spletni strani Avtorji.

Avtorske pravice

Za spletno aplikacijo: © 2018 Jaka Železnikar
Za posamezno pesem: © avtor oz. avtorica
Pesmi, ki jim je potekla avtorska pravica so dostopne brez omejitev, kot to dopušča zakonodaja.

Razvoj spletne aplikacije je podprl MOL, delovanje spletne aplikacije poteka z neplačanim, prostovoljnim delom. Prispevki niso honorirani. Spletna aplikacija ne vsebuje reklam in ne prodaja osebnih podatkov.

Sporne vsebine

Avtorji spletne aplikacije si pridržujemo pravico da po lastni presoji odstranimo sporne vsebine (oglaševanje, kraja avtorskih pravic, sovražni govor in sorodno, opredeljeno v zakonodaji).

Vsebine se objavljajo avtomatično in niso uredniško pregledane. Vso odgovornost za lastno vsebino nosi njen avtor oz. avtorica.

Tehnologija

Aplikacija za svoje delovanje uporablja odprtokodne tehnologije. Uporablja tudi Google Maps APIs in črkovno družino Raleway.